Badkamer artikelen met korting

Is je oude badkamer aan vervanging toe? Dan kun je op jacht gaan naar een nieuwe badkamer welke helemaal aan jouw eigen wensen voldoet. In Nederland zijn er veel sanitairwinkels welke je hier goed mee kunnen helpen. Neem je de afmetingen van de muren van de badkamer mee, dan kunnen jullie samen kijken naar de ideale opstelling.

Wil je een mooie inloopdouche, stortdouche, inbouw toilet, een bad, luxe wastafelmeubel met verlichting en een spiegel of een sterrenhemel aan het plafond. Dit kan allemaal en hoeft niet eens zo duur te zijn.  Na het uitzoeken van de ideale opstelling, kun je aan de gang met de keuze voor tegels en het sanitair. Welke kleurencombinatie wil je graag en wat gaat dit eigenlijk allemaal bij elkaar kosten?

Online verder zoeken

Op het moment dat je na een paar uur zoeken een offerte hebt kun je thuis verder. Nu kun je het internet afspeuren naar goedkopere prijzen. Er zijn veel webshops en badkamer outlets welke enkele tientallen procenten korting geven op al het sanitair. Dit is een leuk klusje, maar kan ook tijdrovend zijn. Gebruik daarom de website Allesvoorbadkamer.nl, dit is een website met meer dan 40.000 artikelen. Allesvoorbadkamer.nl heeft al het speurwerk al voor je gedaan waardoor je direct de goedkoopste prijs voor jouw product hebt gevonden.

Kanttekening zelf bestellen

Kies je niet voor een dure badkamerleverancier welke zelfs voor je kan installeren, dan kun je zelf de handen uit de mouwen steken. Zelf klussen of op zoek naar verschillende installateurs. Een nieuwe badkamer plaatsen is namelijk niet eenvoudig, houdt rekening met de volgende werkzaamheden:

* Sloopwerk (dit kan men meestal zelf)
* Boren en slijpen van leidingwerk (stroom, water, afvoer)
* Stucadoren – voordat een badkamer betegeld wordt dienen de muren glad te zijn
* De vloer egaliseren is belangrijk voordat de vloer betegeld wordt
* Elektriciteit aanleggen voor nieuwe lichtpunten en stopcontacten
* Waterleiding en afvoer aansluiten
* Plaatsen van douche, toilet en andere meubels
* Plafond plaatsen (of laten stukadoren)
* Betegelen, afvoegen en afkitten

Grote kans dat je dit niet allemaal zelf kunt. Onderschat hier de kosten dan ook niet van, hiervoor ben je al snel enkele duizenden euro’s kwijt.